D A N D Y   H E L S I N K I

Dandy Helsinki valmistaa miesten räätälinpuvut Helsingissä käsityönä. Arvoihimme kuuluu ympäristöä kunnioittavat valmistusmenetelmät ja pyrimme kaavoituksessa zero waste -suunnitteluun. Tämän lisäksi käytämme vain tekstiilinvalmistajia, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan ekologisia ja ilmastoa kuormittamattomia tapoja toimia.

Palvelemme teitä miesten räätälinpukuihin, mittatilauspukuihin ja mittatilauspaitoihin liittyen, jotka saat vain meiltä katseenvangitsevilla yksityiskohdilla varustettuina. 


AHMAD ALIZADA 

Founder of Dandy Helsinki | Head Tailor

Suomeen vuonna 2005 muuttanut Ahmad on DANDY HELSINKI -yrityksen perustaja. Ahmad on niittänyt mainetta kunnianhimoisena räätälinä ja luonut pitkän uran tehden töitä mm. Afganistanissa, Iranissa ja Kreikassa. 

Lapsesta asti käsitöitä harrastanut Ahmad päätti Suomeen muutettuaan jatkaa opintoja muodin ja kaavasuunnittelun parissa Aalto-yliopistolla. Nykyisin Ahmadin kaksi vanhinta poikaa työskentelevät yrityksessä isänsä johdolla.

Toiminimestä osakeyhtiön perustajaksi noussut Ahmad tekee räätälin töitä koko sydämellään ja on kiitollinen, että Suomessa hän on saanut toteuttaa tyylikästä unelmaansa oman yrityksen kautta luoden miehille pukuja, jotka istuvat kuin hansikas.

Vapaa-ajalla Ahmad urheilee aktiivisesti ja pelaa jalkapalloa.

ahmad@dandyhelsinki.fi


JAVAD ABDULKARIM

Tailor

Iranissa ja Afganistanissa työskennellyt Javad on kokenut räätäli, joka on lapsesta asti häärinyt kankaiden parissa. Suomessa hän on opiskellut ompelua ja kaavoitusta lisää sekä samalla opetellut suomenkieltä. Javad loihtii räätälinpukuja sekä tekee Kluuvin liikkeessä korjausompeluja asiakkaille aina hymyssä suin.

"Olen ylpeä ammatistani räätälinä ja se on ollut lapsesta asti unelma-ammattini." - Javad


ALIRIZA ALIZADA

Commercial Coordinator

Herrasmies tunnetaan paremmin nimellä "Ali". Hän on toiminut alusta asti isänsä Ahmadin perustamassa DANDY HELSINKI -liikkeessä. Ali on harjaannuttanut taitojaan asiakaspalvelijana sekä yrityksen yhteyshenkilönä. Työteliäs Ali on isänsä apuna yrityksessä ja haaveilee pääsevänsä kansainvälisiin työtehtäviin tulevaisuudessa.

Ali ojentaa mielellään auttavan käden, joten kysy rohkeasti vinkkejä pukeutumiseen tältä tyylitaiturilta, joka intoutuu sporttisesta muodista twistillä klassista dandyä!

"Käytä aikasi fiksusti ja rakenna tulevaisuus." - AliDANIAL ALIZADA

Trainee

Logistiikasta kiinnostunut Danial opiskelee merkonomiksi ja suorittaa parhaillaan Dandy Helsingissä työharjoitteluaan. Danialin käsialaa ovatkin useimmat kaupassamme myynnissä olevat kasvomaskit, jotka on valmistettu ylijäämäkankaista.

Kuntosali ja koripallo ovat tavoitteellisen Danialin mieleen vapaa-ajalla.

ERIK MUSTONEN

Content Creator

Kannan nimeä Erik Mustonen, ikää on kertynyt 25-vuotta ja majapaikkanani toimii tällä hetkellä Järvenpää.

Toimin tällä hetkellä sisällöntuottajana Dandy Helsinki -yrityksessä, joten minun kaikki aikani tulee vietettyä kamera kädessä, tai tietokoneen äärellä editoidessa päivän materiaaleja.