Rekrytoimme tulevaisuuden osaajia

Harjoittelija ompelupuolelle

Etsimme innokasta hyvällä fiiliksellä varustettua harjoittelijaa ompelupuolelle räätälien tueksi.

Työkuvaasi kuuluu räätälin avustaminen. Kokemus ompelijan työstä on iso etu, mutta ei välttämättömyys. Mittojen ottaminen ei ole edellytys tehtävään haettaessa. Mittojen ottaminen on kuitenkin iso etu, jos tätä osaat ennestään tehdä. Hakemamme henkilö on sosiaalinen, itse ohjautuva ja työtä pelkäämätön.

Miksi hakea tiimiin mukaan?

Tehtäväsi on tärkeä ja sitä arvostetaan, räätälit ovat apunasi ja opettavat sinulle varmasti uutta. Pääset mukaan tekemään erilaisia työtehtäviä, jossa kartutat kokemusta ja tehtävää voidaan muokata oman osaamisesi perusteella. Saat kokemuksesi mukaan vastuuta, loistavat tiimikaverit ja ennen kaikkea tukea työhösi niin omalta tiimiltäsi. Tiimissämme nauru on herkässä, jonka varmasti tulet huomaamaan.

Kiinnostuitko?

Lähetä cv:si ja vapaa muotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@dandyhelsinki.fi

Sosiaalisen median ja markkinoinnin harjoittelija

Haemme osaavaa ja innostunutta markkinoinnista kiinnostunutta harjoittelijaa Helsingin keskustassa sijaitsevaan liikkeeseemme. Sinun ei tarvitse olla markkinoinnin ja digimarkkinoinnin parissa toiminut ammattilainen, mutta koulupohjalta sinulla on olisi hyvä olla kokemusta esimerkiksi liiketaloudesta tai markkinoinnin saralla sopivasta koulutuksesta.

Työssäsi kehität ja autat digitaalista asiakaskokemusta, myyntiä kuin brändiämme. Tehtävä sisältää mm. verkkonäkyvyytemme ja -löydettävyyden kehittämistä, sisältöjen näkyvyyden tukemista digimainonnan keinoin. Sosiaalinen media on tärkeä osa työtäsi ja toivommekin sinulla olevan siitä kokemusta.

Miksi tulisit tiimiimme?

Tehtäväsi liiketoiminnan tukena on tärkeä ja sitä arvostetaan. Pääset mukaan tekemään erilaisia työtehtäviä, jossa kartutat kokemusta ja tehtävää voidaan muokata oman osaamisesi perusteella. Saat vastuuta ja vapautta, loistavat tiimikaverit ja tukea työhösi niin omalta tiimiltäsi, mutta ennen kaikkea voit olla oma itsesi. Tiimissämme nauru on herkässä.

Kiinnostuitko?

Lähetä cv:si ja lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@dandyhelsinki.fi

Dandy Helsinki
fi