Lahjakortit

Yllätä ystävääsi tai lähimmäisesi Dandy Helsinki lahjakortilla!

Valitse vihreämpi vaihtoehto, ja pyydä lahjan saajaa tekemään samoin. Lahjakortin voi käyttää vaatteiden korjaus- ja muutostöihin. Anna vanhalle vaatteelle uusi elämä. Vaihtoehtoisesti lahjakortin voi myös käyttää uniikin tuotteen luomiseen tai käyttää maksuvälineenä myymälässämme.

Liikkeestä ostetusta lahjakortilla ei ole ali- tai ylirajaa. Alle 100 € lahjakortit ovat voimassa 6kk, muuten voimassa 12 kuukautta.
Lahjakortti on mahdollisuus saada myös sähköisessä muodossa ja voit tilata sellainen verkkokaupastamme.

Lahjakortti

Mittojen otto ja suunnittelu palvelu

Me voimme auttaa sinua mittojen ottojen kanssa ja sinulla on myös mahdollisuus tilata kauttamme mm. räätälin- tai mittatilauspuvun.

Tarvittaessa voimme myös yhdessä suunnitella sinulle vaatteita jokaiselle päivälle. Farkut, mekot, esiintymisasut ym. Anna itsesi erottua muista. Räätälin tuotteet kestävät ja istuvat hyvin.

Muutos- ja korjaustyöt

Eikö puku istu täydellisesti? Onko takissa rikkinäinen vuori?

Me voimme antaa vanhalle vaatteelle uuden elämän ja muuttaa niin uusien kuin vanhojen vaatekappaleiden istuvuutta. Korjaus- ja muutostyömme sisältävät niin pidennyksia kuin lyhennyksiä, korjauksia, vetoketjujen ja nappien vaihtoa, levennyksiä ja sisäänottoja sekä tarpeen mukaan voimme myös suunnitella ja ommella täysin uudet paidat, housut ym.