Uskomme ensiluokkaiseen laatuun ja moderniin tyylikkyyteen.

Mittatilauspukumme tehdään irtoliinasta, jolloin puku on kevyempi ja hengittää paremmin. Valitsemalla mittatilauspuvun sinulla on mahdollisuus vaikuttaa puvun istuvuuteen ja ulkonäköön. Laadukkaat mittatilauspukumme valmistetaan Italiassa.

italialaiset mittatilauspuvut

Mittatilauspuvun valmistusprosessi

1. Valitse väri ja materiaali

Meillä on laaja materiaali- ja värivalikoima, joten sinulla on mahdollisuus toteuttaa puku erikoisimmistakin kankaista ja väreistä. Oli kyse sitten juhla- tai arkipuvusta, löydät meiltä varmasti mieluisan vaihtoehdon. Kerro meille millaiseen käyttöön pukusi tulee, niin me autamme sinua valitsemaan sopivan materiaalin ja värin.

2. Malli ja yksityiskohdat

Tuo esiin persoonallisuutesi ja päätä miten haluat pukusi istuvan. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa mm. takin käänteisiin, napitukseen, taskuihin ja halkioihin.

3. Mittojen otto

Tässä vaiheessa otamme mitat pukuusi ja päätämme myös tarkemmin mm. pituuksista ja istuvuudesta.

4. Valmiin puvun sovitus

Mittatilauspuku on valmis noin neljästä kuuteen viikkoa värin ja materiaalin valinnasta. Sovitusvaiheessa varmistamme puvun istuvuuden ja tarvittaessa merkitsemme mahdolliset muutostyöt. Jos pukuun tulee muutoksia, valmis puku on noudettavissa muutaman päivän sisällä viimeisestä sovituksesta.

Mittatilauspuvut alkaen 700€. Lopullinen hinta määrittyy materiaalin ja mallin mukaan.