Onko sinulla tulossa tilaisuus, johon olisi hyvä olla tumma puku, smokki, täydellisesti istuva puvun takki tai frakki housut? Kun etsinnässä on pukuompelija, joka osaa loihtia unelmiesi puvun, voit kääntyä puoleemme.

Me Dandy Helsingillä taidamme niin räätälinpuvut kuin mittatilauspuvut. Selvitämme tarpeesi ja vaatturi suosittelee juuri sinulle oikeita kankaita sadoista väri- ja laatuvaihtoehdoista, jotta pukusi olisi juuri sinulle sopiva eikä vain pelkkä musta puku muiden joukossa. Pääset vaikuttamaan puvun yksityiskohtiin kuten nappeihin, taskuihin, halkioihin ja kauluksiin. Huolehdimme siitä, että puku on varmasti istuva ja juuri sinulle sopiva! Puvusta riippuen toimitusaikamme on noin neljästä kuuteen viikkoa.

Siinä missä olemme pukuompelimo, olemme myös korjausompelimo. Korjausompelulla saamme jo olemassaolevat vaatteesi istumaan vartalollesi uudestaan – teemme muutokset vaatteiden rakenteeseen kavennuksista vuoren vaihtoihin. Meiltä onnistuu myös vetoketjun vaihto sekä vetoketjun korjaus ja muutkin korjaustyöt. Korjaamme ja muokkaamme kaikenlaisia vaatteita.

Liikkeemme sijainti on Helsinki, Kauppakeskus Kluuvin 1. kerros. Olipa toiveissasi juuri tietyn sävyinen tai värinen puku tai vain rikkimenneen vyölenkin korjaus, me autamme!