Englantilainen Holland & Sherry on perustettu vuonna 1836 Lontoossa. Villa ja silkkikankaisiin erikoistunut kangastehdas toimittaa kankaita räätäleille ja couture -suunnittelijoille ympäri maailman. DANDY HELSINKI tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman Holland & Sherry kankaita mittatilauspukuja varten. 

Tässä blogipostauksessa tahdomme esitellä kolme omaa suosikkiamme Holland & Sherry Masquerade tekstiilimallistosta. Tämä tekstiilimallisto tarjoaa ylellisyyttä ja arvokkuutta tyyliin, jota meistä jokainen kaipaa silloin tällöin, kun koemme erityisiä ja mieleenpainuvia hetkiä elämässä. Erityisesti nyt juhlakauden ollessa parhaimmillaan.

Valitsemamme puvun tekstiilit sopivat mitä loistavammin juhlakauteen jouluun sekä uuteen vuoteen ja kun etsit itsellesi sävyttävää pukukokonaisuutta. Sinulla on mahdollisuus valita joko 2 -osainen mittatilauspuku tai vaihtoehtoisesti 3 -osainen puku liivin kera.

Tämä hohtavan upea Masquerade by Holland & Sherry – black with silver lurex grid check (92 % villaa ja 8 % lurex metalloitua hopeanväristä kuitua) malliston tekstiili on klassinen ruutukuosi, mutta erikoisuutena siinä on metalloitu lurex -kuitu, joka elävöittää muuten mustaa kangasta ja tekee siitä entistä juhlavamman. 

Masquerade by Holland & Sherry – red crocodile skin velvet (50% puuvillaa 50% viskoosia) upea punainen sametti, joka jäljittelee krokotiilin nahkaa. Erinomainen valinta pikkutakkiin, joka erottuu illanvietossa!

Masquerade by Holland & Sherry – black with gold lurex stripe (kampalankaa) on varma ja arvokkuutta henkivä valinta pukuun, joka sopii myös monen eri sävyisen asusteen kanssa yhteen. Kultaisella metalloitu lurex -kuitu kimmeltää puvussa valonsäteiden osuessa siihen ja samalla luo kokonaisuuden, joka on moderni, mutta klassisen tyylikäs twistillä säihkettä.

Dandy Helsinki
fi