Lupaamme tarjota asiakkaillemme huolella ja rakkaudella tuotettuja palveluita.

Dandy Helsinki on Kluuvissa toimiva räätäliliike, joka on erikoistunut luksuspukuihin ja tarkkaanvalittuihin valmisvaatteisiin sekä asusteisiin. Yritys perustettiin vuonna 2015 Helsingin Kruununhakaan, mutta halu uudistua ja kasvaa loi tarvetta isomille tiloille ja toiminnalle. Teemme arjestasi ja juhlastasi tyylikkäämmän – luomme sinulle laadukkaan vaatteen alusta alkaen tai muodistamme vanhat vaatteesi tähän päivään.

Emme kannusta kertakäyttökulttuuria vaan haluamme alleviivata kestävän ja laadukkaan vaatteen merkitystä eettisenä vaihtoehtona. Kaikki tarkasti valitut tuotteemme tulevat Italiasta parhaimmilta tavarantoimittajilta. Liikkeemme takana on yli 20 vuoden kokemus räätälin- ja vaatturintyöstä. Teemme jokaisen tilauksen huolella ja rakkaudella vaatteeseen. Tuotamme palveluita tiedostaville ja vaativille asiakkaille ja autamme mielellämme tyylikkääseen pukeutumiseen liittyvissä kysymyksissä. Meiltä saat halutessasi eksklusiiviset Suomessa valmistetut räätälinpuvut ja italialaiset mittatilauspuvut.

Miesten pukujen lisäksi valmistamme naisten vaatteita ja esiintymisasuja. Teemme myös ompelu- ja korjaustöitä muun muassa lyhentämällä housujesi lahkeet tai hameen helman. Kavennamme niin takit, mekot kuin housutkin ja vaihdamme vetoketjut tai vaihdamme tarvittaessa takin koko vuoren.