Henkilötiedot

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.


Varauksen yhteenveto

PALVELUT

Korjaus- ja muutostyöt

Onko sinulla puku joka vaatii muutoksia? Kenties hihat liian pitkät, liian tiukka vyötärö, tai puku itsestään ei istu hyvin?Oli sitten kyseessä mikä tahansa vaatekappale tai muutostyö, me voimme toteuttaa sen laadukkaasti ja taidokkaasti.

Voit tutustua meidän ompelimohinnastoamme tästä.

Mittojenotto

Oletko kenties löytänyt unelmiesi vaatekappaleen, mutta et tiedä onko se sinun kokoasi tai haluat tilata pukuja omalla koolla? Ei hätää, me autamme.

Me voimme ottaa sinun mittasi, niin sinulla on mahdollisuus ostaa kaupasta tai tilata netistä sinulle sopivia tuotteita. Veloitamme mittojenotosta 50€. Otamme mitat takkeja, housuja, paitoja ja mekkoja varten.

Mittatilauspuku

Meidän mittatilauspukumme valmistetaan Italiassa. Sinulla on mahdollisuus valita pukuusi kankaat, värit ja yksityiskohdat.

Mittatilauspukua varten otamme sinulta mitat vain kerran ja lähetämme mitat ja valitut pukutiedot tehtaaseen Italiaan.
Puvun hinta on alkaen 700€ johon sisältyy takki ja housut.
Lue lisää...

Räätälinpuku

Räätäli rakentaa ja valmistaa puvun asiakkaan päälle asiakkaan mittojen mukaan. Räätälinpuku ei ole mittatilauspuku. Sitä ei tilata asiakkaan mittojen mukaan ulkomailta, vaan valmistamme sen alusta alkaen itse käsityönä ompelimossamme Helsingin Kluuvissa.

Räätälinpuvun valmistaminen vaatii tilaajalta neljä tapaamista räätälin kanssa. Kaksi ensimmäistä tapaamista voimme toteuttaa ilman lisäkustannuksia myös työpaikallanne.
Lue lisää...